Іоанна Богослова — 21 травня. Що потрібно простити у святого в цей день, та на що звернути увагу

Святого Іоанна Богослова заведено вшановувати 21 травня. Він знаменитий своїми добрими справами та божественними діяннями. Прожив він дуже довго та пережив всіх послідовників Ісуса Христа.

Іоанн був єдиним свідком земного буття Всевишнього. Довгі роки, перед своєю смертю, Іоанн попросив своїх послідовників поховати його ще живим. Після смерті святого, через кілька днів, послідовники відкопали могилу, де похоронили святого, але останків тіла там не було. Кожного року, за повір’ям, з того місця, де похований Іоанн, виходив прах святого.

Ця аномалія лікувала людей, які у той час знаходились біля могили. У цей день люди відвідували церкву, молилися та просили захисту у святого. Якщо люди не змогли сходити до церкви, вони повинні обов’язково помолитися вдома, перед іконою. Люди повинні чітко просити те, що вони хочуть. Забороняється цього дня вживати спиртне, переїдати та їсти м’ясо.

У цей день треба бути спокійними та відповідати всім людям добром. Намагайтеся не сваритися, не вживати погані слова, брехати та конфліктувати з людьми, адже Всевишній повчав людей викорінювати у себе зло та каятися у своїх гріхах.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями!